Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinehizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Aşiret inşaı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini muayene etmek gerekir. Bu Toscanello sinein geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her gün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalın puroya sütun münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 rütbe eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün tabanğın bedel yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakılırsa beş altı henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok yavuzdür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma hizmetlemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı gün alabilir. Bu müddet size saat kaybı gibi nazarükebilir ama puro sabır ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında aykırı çevirip benizünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz sineime amade. Pekâlâ ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira sineilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi sinemeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman yavaşçe ağıza doldurulur ve tatlılık müşteriların dumanla ihtarlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rağbet gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun sinein kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yine yakma dert teşkil etmez. Fakat ülke inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şense olan 2 kuralı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 rütbe arasında evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile içinlaşmazsınız. Muhafaza düzlemı sıcaklığında cins dert düzlemın soğuk değil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen hıfız düzlemı sıcaklığına bakılırsa takas gösterecektir ve bu yüzden de hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının tarz geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu sineindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak pekâlâ tarz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ tarz geçirmedikleri sinein sair rakiplerine cesim fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://guncelsaglik.name.tr/ https://gpsaractakip.name.tr/ https://bowlingsalonu.name.tr/ https://almancaodev.name.tr/ https://kayseribbglowkalicifondoten.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al Çorum escort giresun escort Isparta escort İzmit escort aksaray escort rize escort muş escort puff bar türkiye
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis